Εορταστικές Εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο Σχολείο μας

Σας κοινοποιούμε ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών σχετικά με τις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο Σχολείο μας:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥ ΠΑΤΡΑ 26226
Tηλέφωνο: 2610321553
Fax: Email: mail@15dim-patras.ach.sch.gr

Σχολικό έτος: 2022-2023
Ημερομηνία: 24/10/2022



Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι:

1) Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις από τους μαθητές της Δ’ τάξης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Μετά το πέρας της γιορτής, οι μαθητές θα αποχωρήσουν μαζί με τους γονείς τους.

2) Στην εκδήλωση θα πρέπει να παρευρίσκονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης, για να γίνει παράδοση και παραλαβή της σημαίας στον σημαιοφόρο, ανάγνωση παραστατών κλπ. Έναρξη γιορτής 8:15, λήξη και αποχώρηση 9:30

3) ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ την ημέρα αυτή, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

4) Την ίδια μέρα 27 Οκτωβρίου και ώρα 10:15, η σημαιοφόρος , οι παραστάτες και ο μαθητής που κληρώθηκε για την κατάθεση στεφάνων (μαθητές όλοι του ΣΤ1’), ντυμένοι με την παραδοσιακή στολή, θα παραβρεθούν στην κατάθεση στεφάνων στην Πλ. Όλγας, όπου θα τους περιμένουν οι συνοδοί εκπαιδευτικοί. Η μεταφορά από και προς την συγκεκριμένη πλατεία, θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

5) Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου και ώρα 11:15 οι μαθητές που συμμετέχουν στην παρέλαση, (σημαιοφόρος, παραστάτες, διμοιρίτες κλπ.) ντυμένοι με την παραδοσιακή στολή, θα πρέπει να βρίσκονται Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη, όπου θα τους περιμένουν οι συνοδοί εκπαιδευτικοί. Μετά το πέρας της παρέλασης, γύρω στις 12:30 περίπου οι μαθητές αποχωρούν, από το σημείο τερματισμού δηλ. τον προαύλιο χώρου του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα. Η μεταφορά από και προς τους χώρους συγκέντρωσης θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΕ79.01

Κοινοποιήστε:

Απάντηση