Συμμετοχή στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών iSAVElives

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε την Κυριακή 30/1/2022 και ώρες 18:00 έως 21:30μμ στο σεμινάριο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Πρώτων Βοηθειών iSAVElives από τον Ελληνικό Ανθρωπιστικό Σύλλογο KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, στο οποίο συμμετείχαν Γονείς και Κηδεμόνες Σχολείων από όλη την Ελλάδα, Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικοί, Δάσκαλοι, Οργανισμοί, Δήμοι και άλλοι Φορείς.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε μέσω Webex και συνδέθηκαν σε αυτό περίπου 600 μοναδικοί χρήστες. Λόγω όμως ότι σε αρκετά παράθυρα χρηστών υπήρχαν 2 και 3 χρήστες το νούμερο των συμμετεχόντων ήταν εντυπωσιακό.

Συγχαρητήρια στους Γονείς των Σχολείων μας που συμμετείχαν στο Σεμινάριο, Συγχαρητήρια στον Ελληνικό Ανθρωπιστικό Σύλλογο KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές για τη δουλειά που έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν.

Σκοπός μας είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, καλώντας τους εκπαιδευτές του KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, στα Σχολεία μας για μια δια ζώσης Εκπαίδευση στους Δασκάλους αλλά και στους Μαθητές μας σε θέματα Πρώτων Βοηθειών.

Κοινοποιήστε: