Η σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο 15ο Δημοτικό Σχολείο

Σε μια όμορφη εκδήλωση τα παιδιά του 15ου Δημοτικού Σχολείου τη Πέμπτη 27/10/2022, τίμησαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μετά από την δύσκολη περίοδο της πανδημίας επιτέλους φέτος τα παιδιά γιόρτασαν την Εθνική Εορτή με ποιήματα και τραγούδια και συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους..

Στο τέλος της Σχολικής Εορτής τα παιδιά τραγούδησαν υπέροχα τον Εθνικό μας Ύμνο και η Διευθύντρια κα Σαββοπούλου Μαρία ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην γιορτή αλλά και τους εκπαιδευτικούς, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Όλγας από μαθητές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχε και αντιπροσωπεία του Σχολείου μας αποτελούμενη από τη σημαιοφόρο, τους παραστάτες και το μαθητή που κληρώθηκε για την κατάθεση στεφάνων (μαθητές όλοι του ΣΤ τάξης), ντυμένοι με την παραδοσιακή στολή, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

Κοινοποιήστε: