Θεματικό Πάρκο Area Synest στο Σινεβρό Αχαΐας

Ορμώμενος από τη μεγάλη του αγάπη για τα πουλιά, αλλά και από έναν παλιό θρύλο γύρω από τις νεράιδες του ποταμού Κριού, ο Μαρτίκ Μανικιάν έστησε το Area Synest με στόχο να αποτελέσει έναν «επίγειο Παράδεισο», στον οποίον θα μπορεί να επιτευχθεί ένα μοναδικό συναπάντημα Φύσης και Τέχνης.

Το πάρκο βρίσκεται στο Σινεβρό, χωριό στην ανατολική πλευρά της Αχαΐας (κοντά στα σύνορα με την Κορινθία) και είναι προσβάσιμο μέσα σε 1,5 ώρα οδήγησης από την Αθήνα. Απευθύνεται τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την πανίδα του δάσους και της ευρύτερης περιοχής, βλέποντας λ.χ. σκίουρους, παγώνια, φωλιές πτηνών, αλλά και περιστερώνες, κουνελόσπιτα κι έναν περιποιημένο λαχανόκηπο. Όλα αυτά, μάλιστα, δίπλα στις όχθες του ποταμού Κριού, ο οποίος διασχίζει το Area Synest.

Στο πάρκο έχει στηθεί και Λαογραφικό Μουσείο, ενώ υπάρχει και γυάλινη αίθουσα τέχνης με ασιατικές επιρροές, όπου θα δείτε χειροποίητα υφαντά, καθώς και τους πίνακες του Μανικιάν. Επιπλέον, στον χώρο προσφέρονται και υπηρεσίες μασάζ, ενώ λειτουργεί και παραδοσιακός καφενές, ο οποίος σερβίρει και φαγητό, με επιλογές από ελληνική και αρμένικη κουζίνα. Δίνεται επίσης η δυνατότητα διαμονής στον Σινεβρό, στο Area Synest Home Hotel.

Πληροφορίες
Τηλέφωνο: 211 7007135, 6980 085090
Ιστοσελίδα: https://www.areasynest.gr/

Βίντεο: Cat Traveller

Κοινοποιήστε: