Επίσκεψη στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Το 37ο Νηπιαγωγείο Πατρών στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλου Μιχαήλ, πραγματοποίησε, σήμερα Δευτέρα 7/11/2022, επίσκεψη στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο.

Η μετακίνηση πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο το οποίο είχε μισθώσει το Νηπιαγωγείο με αφετηρία το σχολείο. Κατά τις 09:00 π.μ. έφτασε στον προορισμό του και τα μικρά παιδιά με την συνοδεία των νηπιαγωγών τους μπήκαν στο χώρο της έκθεσης. Ο χώρος ήταν πλημμυρισμένος από μαθητές διαφόρων σχολείων οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά την σειρά τους για να παρακολουθήσουν τα εκθέματα καθώς και μια μικρή αλλά αναλυτική περιγραφή των οπλικών συστημάτων από τους υπευθύνους του χώρου.

Μετά το πέρας της παρουσίασης τα παιδιά μετακινήθηκαν σε ένα χώρο παραπλήσιο της έκθεσης, όπου μπορούσαν να φάνε το κολατσιό τους και να παίξουν στο γρασίδι. Στην συνέχεια οι μαθητές με τους συνοδούς τους επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και επέστρεψαν στο σχολείο.

Κοινοποιήστε: