Αποχαιρετισμός των μαθητών της Στ’ τάξης

Μια όμορφη, συγκινητική γιορτή αποχαιρετισμού προς τιμή των μαθητών της Στ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου μας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/6/2021 το απόγευμα στο σχολικό συγκρότημα της Δροσιάς.

Όλοι μας τους καμαρώσαμε στον αποχαιρετιστήριο λόγο τους, ακούσαμε το τραγούδι τους και ταξιδέψαμε μαζί τους στο χρόνο, σε αυτό το ταξίδι των όμορφων έξι χρόνων με συνταξιδιώτες τους συμμαθητές και δασκάλους τους.

Ο διευθυντής, οι δάσκαλοι τους αλλά και όλοι οι δάσκαλοι που είχαν τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια τους αποχαιρέτησαν με όμορφα λόγια που πιστεύουμε ότι για τα παιδιά έχουν ιδιαίτερη αξία και άγγιξαν την καρδιά τους. 

Συγχαρητήρια στους συντελεστές της γιορτής, καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά και καλή αρχή στο Γυμνάσιο για τους αποφοίτους του Δημοτικού Σχολείου μας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αποχαιρέτησαν συγκινημένοι το Διευθυντή του Σχολείου μας κο Οικονομόπουλο Νίκο, ο οποίος συνταξιοδοτείται μετά από μια πετυχημένη και δημιουργική πορεία στο Δημόσιο Σχολείο, που τόσο αγάπησε και τόσα του προσέφερε.

Του ευχόμαστε να χαρεί με υγεία και ευτυχία τα χρόνια της συνταξιοδότησής του!!!!!

Κοινοποιήστε: